Roosters

Cursusroosters vind je op MyTimetable.

Roosters zijn aan verandering onderhevig. Het is dus raadzaam om deze regelmatig te controleren voor de juiste informatie.

Heb je een vraag over het gebruik van MyTimetable? Ga dan eerst de volgende stappen na:

 1. Weet je zeker dat je bij het typen van je wachtwoord geen typefout hebt gemaak?
 2. Lukt het inloggen in MyUU wel met je Solis ID? (Daar kan je ook je rooster raadplegen). Anders evt. in Osiris/ Blackboard inloggen om te kijken of het daar wel werkt. Zo ja, probeer dan nog eens de MyTimetable app.
 3. Is het bereik van je internet voldoende? Als de verbinding slecht is wil de app nog wel eens moeite hebben met het maken van de verbinding.
 4. Soms kan het helpen de app uit je cashgeheugen te verwijderen. Dit doe je door via de homeknop op je telefoon te drukken en dan krijg je een overzicht van alle openstaande apps. Verwijder hieruit de MyTimetable app.
 5. Wat ook kan helpen is de app helemaal te verwijderen en opnieuw te installeren.

Nog niet gelukt? Mail dan naar ict-servicedesk@uu.nl, whatsapp naar 0610034493 of bel naar (030) 253 4500.

Roosters in de MyUU app

Om je persoonlijk rooster op te zoeken kun je ook gebruik maken van de MyUU app voor studenten. Je kunt de app vinden in de appstores van Apple en Android. Vervolgens log je in met je Solis-id en wachtwoord. Je moet je rooster eenmalig in de app toevoegen (ga naar 'Rooster', klik op het tandwieltje en volg de instructies). Naast je rooster kun je er cijfers uit OSIRIS en je collegekaart vinden.

Het onderwijs bij Biomedische wetenschappen wordt geroosterd in timeslots, waardoor de week wordt opgedeeld in een aantal vaste combinaties van dagdelen. Onderstaand schema laat de verdeling zien. Bij BMW is gekozen voor het gebruik van vier timeslots A, B, C, D. Bovendien werkt BMW met vaste combinaties van timeslots: timeslots A en D worden gecombineerd en timeslots B en C ook. Door deze combinaties kunnen toch hele dagen ingeroosterd worden, wat belangrijk kan zijn voor bepaalde practica.

Timeslots voor contacturen:       

 • A = max. 10 uur op ma, di, wo             
 • B = max. 10 uur op di, do                    
 • C = max. 14 uur op ma, di, do
 • D = max. 16 uur op wo, vr

Indien timeslots gecombineerd:

 • B+C = max. 24 uur op ma, di, do
 • A+D = max. 26 uur op ma, wo, vr