Buddyprogramma BMW/Mebiose

Geïnteresseerd in andere culturen? Trekt het buitenland je maar kan je (nog) niet op exchange? Wil je een internationaal netwerk opbouwen? Geef je dan op voor het Buddyprogramma van Biomedische Wetenschappen en begeleid een internationale student tijdens zijn/haar exchange periode in Nederland!

Wat verwachten we van jou als buddy? Allereerst ben je de eerste vraagbaken voor je international. Daarnaast dien je je international tijdens zijn/haar eerste collegedag wegwijs te maken binnen BMW. Uiteraard mag je je international ook kennis laten maken met het sociale Utrechtse leven!

Wat krijg je ervoor terug? Hopelijk een nieuwe internationale vriendschap, een inkijkje in een andere cultuur en wellicht word je enthousiast over zelf op exchange gaan. Daarnaast organiseert het International Office in samenwerking met BMW en Mebiose een leuke buddy-activiteit en een aantal borrels.

Interesse? Geef je dan op via Mebiose door te mailen naar mebiose-vicepraeses@umcutrecht.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met het International Office.

Wil je buiten BMW ook meedoen aan een buddysysteem? Geef je dan op voor Buddy Go Dutch, het Utrechtse internationale buddyprogramma voor en door studenten.