Coach

De coaches zijn er voor de wat minder concrete, maar zeker niet minder belangrijke ‘klachten’ of vragen. Stress, gespannenheid, hoofdpijn, slecht slapen, prikkelbaar, futloos, geen energie... Het zijn allemaal kenmerken van disbalans die niet vanzelf overgaan. Ook niet als je denkt dat dit er gewoon een beetje bij hoort. Want dat is niet zo!

De druk die op jou als student ligt is best groot. Prestatiedruk, BSA halen, goede cijfers (want je wil die ene master gaan doen), wat nou als je geen idee hebt wat je wil - dan lig je al direct achter op je medestudenten, financieel wil je alles op een rij hebben, geen uitloop krijgen en dan heb je ook nog tijd nodig voor je vrienden, studievereniging, stage…

Kun je als student ook een burn-out krijgen? Jazeker! Het komt steeds vaker voor zelfs. Met gerichte begeleiding zet je stappen naar herstel om je weer energiek en beter in je vel te voelen. Bij de opleiding Biomedische wetenschappen hebben we twee coaches die je kunt raadplegen als je daar behoefte aan hebt. Hieronder stellen de twee coaches zich voor.

Ik ben Simone Schut en ik ben trainer en coach bij Biomedische wetenschappen. Ik spreek studenten in alle fases van hun studie. Stress, spanning of weinig vertrouwen in de toekomst komen hierbij vaak aan bod. Wij sterke beta's zijn zo goed in ons hoofd dat we soms niet zien dat datzelfde hoofd soms in de weg zit. 

Samen met jou wil ik kijken naar jouw verwachtingen, van je toekomst, van jezelf. We gaan bespreken welke controle jij zou willen en welke controle je mag verwachten. En dan komt het lastigste deel: hoe ga jij leren omgaan met de onzekerheden op dit pad, of met de dichte deuren? Ik ga je daarbij op weg helpen door naast je te gaan staan, samen te kijken en jou uit te dagen in je overtuigingen. 

Neem gerust contact op via S.H.A.Schut-Voortman@umcutrecht.nl of plan direct een coachingsgesprek via PlanZelf.

Loop je vast in de interactie met anderen? Leg je de lat te hoog en vind je het moeilijk om los te laten en grenzen te stellen? Heb je last van frustratie, stress of onzekerheid? Vind je het lastig om keuzes te maken die bij jou passen? Heb je het verlangen om meer voldoening, vertrouwen en plezier te ervaren bij de dingen die je doet? Of ervaar je andere persoonlijke uitdagingen die van invloed zijn op jouw studieloopbaan?

Als coach kijk en denk ik graag met je mee! Samen verhelderen we wat belangrijk voor jou is en wat je momenteel belemmert. Vervolgens onderzoeken we hoe je hier enerzijds invloed op kunt uitoefenen en anderzijds beter kunt omgaan met de zaken waarbij dat niet het geval is. Zodat je vrijer wordt om je studie en leven vorm te geven op een manier die bij jou past en wat jij in de wereld wil brengen.

Je kunt een afspraak inplannen via PlanZelf. Wees ook welkom als je alleen maar even wil sparren, je hart wil luchten, geen heldere vraag hebt en nog twijfelt of coaching passend is.

Gezien de mogelijkheden voor face-to-face afspraken beperkt zijn, is er ook de mogelijkheid om online & wandelafspraken te maken.


E-mail: C.R.Okma@umcutrecht.nl

  • Simone Schut

    Coach, trainer en adviseur