Studieadviseur

Bij de studieadviseur kun je terecht voor studie-inhoudelijke zaken en voor minder inhoudelijke zaken zoals studieplanning, exameneisen, ingangs- en toelatingseisen van de masterprogramma’s. Daarnaast kun je bij de studieadviseurs terecht met vragen en problemen rond studiemotivatie, studiestaking, overstap naar een andere studierichting, studievertraging, vrijstellingen, afstudeersteun, studiefinanciering, studeren in het buitenland, etc. Bij specifieke vragen of persoonlijke problemen kan de studieadviseur je naar de juiste instantie doorverwijzen. Als je door persoonlijke problemen of ziekte studievertraging oploopt, raden wij je aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met een studieadviseur.

Plan online een afspraak in met een van de studieadviseurs. Mocht de link niet werken, neem dan deze URL over in jouw browser: www.planzelf.nl/enterprise/bij/umcutrecht_BMW

Gezien studenten tijdelijk geen face-to-face afspraak met de studieadviseurs kunnen maken, vinden gesprekken via de telefoon of Skype plaats. Je kunt dit aangeven in het online planningssysteen.

E-mail: Adviseurs@umcutrecht.nl

Spreekuur: maandag t/m vrijdag 12.30-13.30 uur

Telefonisch spreekuur: 088 – 756 8515
Ma: 16.00-17.00 uur
Woe, vrij: 15.00-16.00 uur

 • Jaco de Fockert-Koefoed

  Studieadviseur
 • Annemoon Bregt

  Studieadviseur
 • I. Steenhoek

  Ineke Steenhoek

  Studieadviseur