Aanbod trainingen

Het doel van de BMW Academie is om jou te ondersteunen bij het krijgen van inzicht in je academische en professionele ontwikkeling. Vaardigheden die hierbij aan bod komen zijn bijvoorbeeld academisch studeren, presenteren, schrijven, time management en samenwerking.

In de BMW Academie kijk je samen met medestudenten en tutor hoe je je eigen ontwikkeling kan versterken en welke mogelijkheden er daarvoor binnen de opleiding zijn. Naast het aanbod vanuit de opleiding, zijn er ook andere instanties die trainingen verzorgen waarin deze vaardigheden aan bod komen.

We willen het zo makkelijk mogelijk voor je maken om een training te vinden die aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Daarom vind je hieronder een overzicht. Alle bij ons bekende trainingen (zowel gratis als betaalde) staan gerangschikt per vaardigheid. Achter de naam van de training staat een indicatie van de prijs die je hiervoor moet betalen:

  • € betekent €20-€55
  • €€ betekent €55-€100
  • €€€ betekent meer dan €100
  • Sommige trainingen zijn gratis.

Heb je een idee/wens voor een training die je met een groep medestudenten zou willen doen? Laat het ons weten, dan kunnen we vanuit de opleiding bekijken of we die kunnen organiseren. Wil je een training/bijeenkomst aanbevelen die niet in de lijst staat, mail dan naar Monique Quaedackers, de coördinator van de BMW Academie. Dan kijken wij welke mogelijkheden er zijn.

Kijk ook in de handleiding Academisch Schrijven voor handige schrijftips!

  • Dr. Monique Quaedackers

    Coördinator BMW Academie / Beleidsmedewerker BMW