Roosters

Cursusroosters vind je op MyTimetable. MyTimetable is de roosterwebsite van de Universiteit Utrecht. Je logt in met je Solis-id. 

Roosters zijn aan verandering onderhevig. Het is dus raadzaam om deze regelmatig te controleren voor de juiste informatie.

Koppelen aan je agenda
Je kunt MyTimetable eenvoudig koppelen aan je eigen elektronische agenda. Alle gangbare formaten worden ondersteund. Op de ‘Help’-pagina in MyTimetable vind je uitgebreide instructies. Bij het koppelen met Google Calendar kun je een foutmelding krijgen. Probeer het dan nog een keer.

MyUU-app en MyUU-portal
Je rooster in MyTimetable staat ook automatisch in de MyUU-app en op het MyUU-portal.

Notificaties
Bij roosterwijzigingen kun je een melding ontvangen via e-mail en in de MyUU app. Meldingen staan standaard aan. 

Het onderwijs bij Biomedische wetenschappen wordt geroosterd in timeslots, waardoor de week wordt opgedeeld in een aantal vaste combinaties van dagdelen. Onderstaand schema laat de verdeling zien. Bij BMW is gekozen voor het gebruik van vier timeslots A, B, C, D. Bovendien werkt BMW met vaste combinaties van timeslots: timeslots A en D worden gecombineerd, net zoals timeslots B en C. Door deze combinaties kunnen voor een vak hele dagen ingeroosterd worden, wat belangrijk kan zijn voor bepaalde practica.

Timeslots voor contacturen:       

  • A = max. 10 uur op ma, di, wo             
  • B = max. 10 uur op di, do                    
  • C = max. 14 uur op ma, di, do
  • D = max. 16 uur op wo, vr

Indien timeslots gecombineerd:

  • B+C = max. 24 uur op ma, di, do
  • A+D = max. 26 uur op ma, wo, vr