Inschrijven BMW cursussen

Voorafgaand aan het openstellen van de inschrijving voor cursussen ontvang je een e-mail van de afdeling Onderwijszaken met daarin de oproep om je in te schrijven voor een cursus in de volgende periode. Je kunt jezelf inschrijven voor cursussen binnen het BMW-curriculum, maar ook voor andere cursussen binnen en buiten de UU.

Inschrijven voor cursussen gaat over het algemeen via Osiris-Student. Indien je je op een andere wijze voor een cursus dient in te schrijven, word je daarvan per e-mail op de hoogte gesteld. Indien jij je inschrijft voor een cursus buiten de UU moet je vooraf toestemming vragen aan de examencommissie. Houd hierbij rekening met een mogelijk verschil in onderwijsperiodes, waardoor er studievertraging zou kunnen ontstaan.

Binnen de UU is een aantal vaste inschrijfperiodes vastgesteld. De opleiding Biomedische wetenschappen hanteert vier inschrijfperiodes (let op, sommige andere opleidingen hebben gekozen voor een inschrijving per semester):

Cursusinschrijving periode 1: 28 mei 2018 t/m 24 juni 2018
Cursusinschrijving periode 2: 17 september 2018 t/m 30 september 2018
Cursusinschrijving periode 3: 29 oktober 2018 t/m 25 november 2018
Cursusinschrijving periode 4: 28 januari 2019 t/m 24 februari 2019

Uiterlijk twee weken na de sluitingsdatum van de inschrijving ontvang je een e-mail met de definitieve plaatsing voor de cursus.

Ben je onverhoopt vergeten jezelf in te schrijven tijdens de reguliere inschrijfperiode en wil je toch nog een cursus bij BMW volgen, dan moet je dit melden via een e-mail aan Onderwijszaken (BachelorBMW@umcutrecht.nl). Dit kan uiterlijk tot één week voor aanvang van de cursus.