Studentassessor

De studentassessor is de studentvertegenwoordiger op het gebied van onderwijs in de faculteit Geneeskunde. Hieronder vallen de opleidingen Biomedische wetenschappen, Biomedical Sciences, Geneeskunde, SUMMA en Klinische Gezondheidswetenschappen. De studentassessor adviseert de opleidingsdirecteur en opleidingscoördinator over alle zaken die de opleiding aangaan, maar met name over onderwijs- en studentzaken.

Sterre van Wierst
studentassessorDOO@umcutrecht.nl

Jaarlijks in april kun je solliciteren op de functie van studentassessor. Dit is jouw kans om een jaar lang veel ervaring op te doen in besturen, adviseren en invloed uitoefenen. Heb jij een kritische blik op onderwijs? Wil jij leren hoe een organisatie wordt aangestuurd? Wil jij leren vergaderen en invloed uitoefenen op het hoogste niveau van de UU? Dan is de functie van studentassessor misschien wel iets voor jou!

Je leert meedenken en meepraten met diverse mensen binnen de faculteit. Tegenover je werkzaamheden, waar je ongeveer 36 uur per week mee bezig bent, stelt de faculteit een beurs beschikbaar. Verder vertegenwoordig je de ruim 3500 studenten van de faculteit Geneeskunde in het Managementteam van het Onderwijscentrum: het bestuur van de faculteit! Wil je meer informatie over deze functie? Mail dan naar studentassessorDOO@umcutrecht.nl.