Onderwijs en coronavirus

Zoals studenten hebben kunnen lezen in hun e-mail, zijn alle onderwijsactiviteiten vanaf 13 maart afgelast en zal vanaf nu alles online plaatsvinden. Hieronder vind je informatie omtrent het onderwijs en coronavirus.

LET OP: Alle fysieke onderwijsactiviteiten zijn geannuleerd. Dit betekent niet dat het onderwijs in zijn geheel is afgelast. Er wordt momenteel hard gewerkt aan digitale (online) alternatieven voor de geannuleerde onderwijsactiviteiten. Je dient als student volgens het oorspronkelijke rooster beschikbaar te zijn en te blijven voor deze vervangende studieactiviteiten.

Momenteel is de opleiding samen met de cursuscoördinatoren alternatieve onderwijsvormen aan het regelen die online plaats zullen vinden. Op deze manier trachten wij er voor te zorgen dat je als student zo min mogelijk vertraging zult oplopen in je studie. De cursuscoördinator van jouw cursus zal je via e-mail en/of Blackboard informeren over hoe de cursus nu zal worden voortgezet. Houd je mail dus in de gaten.

Alle fysieke onderwijsactiviteiten zijn voorlopig t/m 20 april afgelast, mogelijk zal dit langer duren. We zijn al mogelijkheden aan het bedenken voor de toetsing van de periode 3 cursussen (en aanvullende toetsing van periode 2). Jouw cursuscoördinator zal je op de hoogte houden hiervan.

Heb je algemene vragen over coronavirus? Je kunt telefonisch contact opnemen met het Studie-informatiepunt (STIP) met vragen die verband houden met dit besluit.

9.00 – 17.00 uur

088 75 53478

Het e-mailadres is: STIP@umcutrecht.nl

Heb je vragen over je cursus? Neem dan contact op met de cursuscoördinator.

Houd ook de site van de UU in de gaten voor updates over coronavirus.